• Alles
  • (5)
    Evenement
  • (4)
    Muziek
  • (9)
    Cursus-Workshop

Carat concert

zondag 21 juli 12:00 uur

Foto:

Van begin mei tot eind september loopt het Carat seizoen. Tientallen muziekverenigingen verzorgen gedurende deze periode gratis concerten in het karakteristieke Carat paviljoen. Diverse muziekstijlen passeren de revue, van jazz tot pop en van klassiek tot blaasmuziek. De vaste aanvangstijd is 12:00 uur en het programma is nu rond 16:00 uur afgelopen. Alle concerten zijn gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er in het park horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Programma 21 juli 2019.

12.00 uur: Blazerij de Molshoop uit Deurne.

Blazerij de Molshoop werd 38 jaar geleden opgericht door een groep enthousiastelingen uit de Molvense Erven in Nuenen. Beginnend als een groep buurtgenoten die in 1979 het Nuenens carnaval voor het eerst kleur gaf, is de Molshoop inmiddels uitgegroeid tot een 18-koppige blaaskapel met een groot repertoire, dat varieert van Zuid-Amerikaans, tot blues en dixieland. Ook hits uit de jaren '60, '70 en '80 vormen onderdeel van het repertoire.

13.00 uur: Instrumentaal trio Moussai uit Vakenswaard.

Mousai is de naam van een instrumentaal trio dat zich toelegt op fijne luistermuziek. Deze naam is afkomstig uit het Oudgrieks en is een verzamelnaam voor de 'kunsten der muzen' (schone kunsten), waartoe muziek zeker ook hoort.

Het repertoire bestaat uit luistermuziek in het licht klassieke genre en uit modernere muziek die speciaal is gecomponeerd voor accordeon en /of mandoline. Daarnaast leggen ze zich toe op volksmuziek uit diverse landen.

De concertmiddag is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 12:00 uur. In het park zijn horecavoorzieningen en voldoende zitplaatsen aanwezig.

Meer informatie:

www.caratconcerten.nl/


deel deze activiteit

Locatie

Caratpaviljoen
Helmond
Stadspark de WarandeHet lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden