• Alles
  • (6)
    Evenement
  • (5)
    Muziek
  • (11)
    Cursus-Workshop

'Monsters' in Het Speelhuis

woensdag 25 september 15:00 uur

Foto: Félice Hofhuizen

De leuke, grappige en tekstloze voorstelling 'Rovers' van Meneer Monster komt woensdagmiddag 25 september naar Het Speelhuis. De tekstloze voorstelling gaat over drie grimmige Rovers die in een bijna kleurloze wereld bestolen worden. Maar dan is de maat echt vol.

Rovers gaat over 3 rovers die in een kleurloze wereld leven, nadat ze zelf worden bestolen vinden ze het genoeg en gaan ze hun spullen terughalen. Daarnaast willen ze hun leven graag meer kleur geven. Rovers is een tekstloze voorstelling die vol met livemuziek zit. De muziek wordt verzorgd door Erik Hofland (bekend van Fantastische Meneer Vos). Hierdoor lijkt het net of je een magische en grafische wereld binnen stapt wat lijkt op een cartoon of game. Het is daarom een leuke voorstelling om te beleven voor kinderen vanaf 4 jaar oud.

Theatertip! Vanwege de aftrap van het nieuwe seizoen in Het Speelhuis mogen alle kleine (en grote) theaterfanaten gratis een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de voorstelling! Voer hiervoor de actiecode 'rovers' in tijdens het bestelproces (tweede schermpje: heeft u een actiecode?) of noem de code bij uw (telefonische) bestelling aan de balie. Zien we jullie dan?

De voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten: www.theaterspeelhuis.nl


deel deze activiteit

Locatie

Het Speelhuis
Helmond
Speelhuisplein 2Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden